Reviews van ontvangers

Alsof ie speciaal voor mij gemaakt is. Wat misschien ook zo is, maar dat wisten we op voorhand niet. Ik deed namelijk mee aan een winactie. Dat doe ik bijna nooit, maar ik voelde dat ik ‘moest’.

Zo’n bijzonder moment toen bleek dat ik gewonnen had. Met veel zorg en liefde werd de Geluksbrenger door Jan & Marianne persoonlijk bij mij bezorgd en opgehangen. En wat zijn jullie leuk! Dat kan natuurlijk ook bijna niet anders als je ziet met hoeveel bezieling jullie de Geluksbrengers creëren.

Dankjewel voor dit geweldig mooie, bijzondere cadeau!

Sabine

The Rose. Klik op de afbeelding om de verschillende (detail)foto's van de photoshoot te kunnen bekijken.

Een tijdje geleden kwam ik op Instagram Jan en Marianne tegen die geluksbrengers maken. Ik zag wat voor prachtig mooie, bijzondere gelukshangers ze maakten; met je eigen, persoonlijke spulletjes erin verwerkt. Wat een werk moet dat zijn, want het is allemaal met de hand gemaakt. En met héél veel zorg en liefde.

Inmiddels hangt de gelukshanger al een paar weken in mijn praktijk en elke keer ontdek ik weer nieuwe dingen: MAGIE 🌈

Zoveel details! Of het nu een veer, engel of schelp is; er is zoveel aandacht en liefde aan besteed. Wat me ook opviel is dat de veren of engelen gingen bewegen zodra ik contact maak met het universum. Sinds kort komt de gelukshanger in beweging en draait in de rondjes. 😀

De gelukshanger is voor mij bijzonder en magisch, wat precies past bij mij en mijn praktijk.

Als je echt iets unieks, bijzonders aan jezelf cadeau wilt geven, zou ik zeker een gelukshanger voor jezelf laten maken. ⭐

Dankjewel Jan en Marianne voor een uniek sieraad waar er maar één van is.

Liefs, Brigitte

Vorig jaar zag ik prachtige geluksbrengers op Social Media voorbijkomen en zo kwam ik op het Instagram-account van 2B geluksbrengers terecht.

Ik wilde dolgraag een geluksbrenger en nam dan ook contact op met Jan en Marianne. Na het eerste gesprek werd ik alleen maar nog enthousiaster. Degenen die Jan en Marianne kennen zullen dit meteen begrijpen zonder uitleg, maar voor degenen die hun niet kennen en zich afvragen waarom... De liefdevolle intense passie die zij hebben voor het creëren van de geluksbrengers was zo voelbaar in het gesprek. Wat een geweldig leuke en mooie mensen!

Ik kreeg een vragenlijst toegestuurd waar ik al mijn voorkeuren en wensen kenbaar kon maken. Toen ze aan de slag gingen met mijn masterpiece... kreeg ik ook updates over het proces van het creëren ervan. Er was heel veel ruimte voor input. Ik had een paar persoonlijke items opgestuurd maar ik vertrouwde volledig op hun creatieve flow. Dit heeft mij mijn prachtige geluksbrenger gebracht, die boven mijn bank hangt en iedere dag magisch mooi schittert…

Jan en Marianne kwamen de geluksbrenger brengen en zelfs ophangen, een dag waar ik met heel veel enthousiasme naar uitkeek en nu heel warm op terugkijk.

Ik ben ontzettend blij met mijn magisch mooie geluksbrenger ‘I wish upon a star’. En als mijn praktijkruimte is gerealiseerd zou ik graag een geluksbrenger erbij willen voor die ruimte.

Lieve Jan en Marianne, wat jullie creëren is magisch mooi. Jullie gouden, creatieve handen maken meesterwerken! Jullie zijn een dreamteam.

Valerie

Ik had Jan en Marianne gevraagd om een geluksbrenger te maken met persoonlijke spulletjes van ons als gezin. Het resultaat is werkelijk prachtig! Ze hebben precies weten te pakken waar we samen voor staan. Een mooi en persoonlijk eindresultaat, met veel warmte en creativiteit gemaakt!

Amy

De passie die Jan en Marianne hebben voor het creëren van de geluksbrengers is hartverwarmend. Je voelt de energie stromen en zij maken vanuit liefde en gevoel de geluksbrenger precies zoals het voor de persoon bestemd is!

Het is echt een kadootje!

Liefs L.F.

Elke ochtend als ik wakker word, dan hangt hij daar. Het eerste wat ik zie, mijn prachtige geluksbrenger. Hij neemt me mee naar Thailand, m’n jeugd, de zee...

Hij straalt rust uit, veerkracht, creativiteit en plezier. Jan en Marianne verwerkten dit er allemaal in. Met ontzettend veel liefde en precisie.

De dag nadat ze hem hier hadden gebracht en opgehangen, schreef ik dit gedicht:

elke ochtend
rinkel je mij wakker
met schelpen van het strand
geef je mij vleugels
en een vleugje Thailand
ook geef je vertrouwen
met boeddha op z’n kruk
voor mij zit je vol
met sprankeltjes geluk!

Dank voor dit betoverende cadeau! ❤️✨

Liefs, Ilja

Lieve Jan en Marianne,

Alweer een maand hangt jullie geluksbrenger 'The Green Man' in mijn ceremonie-ruimte en er is nog geen dag voorbij gegaan dat ik niet even bij hem heb gezeten.

Jullie prachtige kunstwerk brengt liefde en rust in de ruimte. De gevraagde details in de hanger – zoals bijvoorbeeld mijn geluksgetal 777 en de olifant – zijn met zoveel liefde toegevoegd dat dit met recht een kunstwerk op maat genoemd mag worden.

Wat ben ik dankbaar! Zelf een beetje betoverd door jullie werk. Ik ga nog heel lang genieten van de green man 💚

Dank jullie wel!

Dikke knuffel, Linda