Reviews van ontvangers

Lieve Marianne & Jan,

Geduld, dat is wat mijn geluksbrenger 'The Butterfly' mij heeft geleerd.

Na een zware periode mocht ik deze geluksbrenger laten samenstellen van mijn jongste zoon – als cadeau voor mijn nieuwe praktijk – met de boodschap dat je als mens veerkrachtiger bent dat je zelf denkt.

Deze 'Butterfly', die met heel veel liefde is samengesteld door Marianne & Jan, heeft ook geduld nodig gehad.

En ik weet diep van binnen dat deze geluksbrenger het symbool zal zijn voor alle mooie dingen die op mijn pad zullen gaan komen.

Deze geluksbrenger heet niet voor niets 'The Butterfly', wat staat voor transformatie. En zoals het in de natuur ook betaamt, alles heeft geduld nodig om te mogen groeien en bloeien, en ik geloof heilig dat dit zeker zal gebeuren.

Lieve Marianne & Jan, ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie nog vele jaren de geluksbrengers mogen maken, daarbij mijn diepe respect hoe Jan als een kundig vakman dit weet te maken; met uiteraard de aanvulling van Marianne erbij. In één woord nu, een topteam. Dank jullie wel🙏

Hartegroet, Carina
Massagepraktijk & Holistisch therapeut💗

HIJ IS THUIS
Dankbaar!

De laatste week van 2021 was een pittige! En het kostte tijd om het te verwerken.

Daarentegen kijk ik met ontzettend veel dankbaarheid terug op deze eerste weken van het nieuwe jaar 💝

Dankbaar voor – in willekeurige volgorde 😉:
💗De tijd die ik mezelf gun om te verwerken;
💗De inzichten die ervoor zorgen dat ik een volgende keer (eerder) om aandacht/hulp vraag;
💗De lieve mensen om me heen die me hebben laten voelen onvoorwaardelijk van me te houden;
💗Mijn warme, veilige en somsknettergekke gezin;
💗Mijn weg, mijn proces, mijn keuzes;
💗De praktijkruimte aan huis waar zo hard aan is gewerkt en nu dan echt zo goed als klaar is.

Maar de absolute topper was toch écht de geluksbrenger die de lieve Jan & Marianne van @2bgeluksbrengers hebben gebracht. Ik wilde deze echt pas laten komen als hij in de praktijkruimte opgehangen zou kunnen worden.

En nu, na vele maanden was het dan zo ver! Wat hebben ze een prachtexemplaar voor mij gemaakt😍
Een geluksbrenger met zoveel mooie persoonlijke herinneringen erin verwerkt. Zo geweldig om hem nu eindelijk op z'n plek te zien hangen.De Yogiman is thuis

En als klap op de vuurpijl hadden ze als verrassing nog 2 kussentjes en een aantal mini-hartjes laten maken van mijn favoriete zwangerschapsjurk. Speciaal in hun opdracht gemaakt door Dee van Dee-sign .

De cirkel is rond💞
Zo dankbaar.

Liefs, Bianca ~ Bitch Coaching

Alsof ie speciaal voor mij gemaakt is. Wat misschien ook zo is, maar dat wisten we op voorhand niet. Ik deed namelijk mee aan een winactie. Dat doe ik bijna nooit, maar ik voelde dat ik ‘moest’.

Zo’n bijzonder moment toen bleek dat ik gewonnen had. Met veel zorg en liefde werd de Geluksbrenger door Jan & Marianne persoonlijk bij mij bezorgd en opgehangen. En wat zijn jullie leuk! Dat kan natuurlijk ook bijna niet anders als je ziet met hoeveel bezieling jullie de Geluksbrengers creëren.

Dankjewel voor dit geweldig mooie, bijzondere cadeau!

Sabine

Een tijdje geleden kwam ik op Instagram Jan en Marianne tegen die geluksbrengers maken. Ik zag wat voor prachtig mooie, bijzondere gelukshangers ze maakten; met je eigen, persoonlijke spulletjes erin verwerkt. Wat een werk moet dat zijn, want het is allemaal met de hand gemaakt. En met héél veel zorg en liefde.

Inmiddels hangt de gelukshanger al een paar weken in mijn praktijk en elke keer ontdek ik weer nieuwe dingen: MAGIE 🌈

Zoveel details! Of het nu een veer, engel of schelp is; er is zoveel aandacht en liefde aan besteed. Wat me ook opviel is dat de veren of engelen gingen bewegen zodra ik contact maak met het universum. Sinds kort komt de gelukshanger in beweging en draait in de rondjes. 😀

De gelukshanger is voor mij bijzonder en magisch, wat precies past bij mij en mijn praktijk.

Als je echt iets unieks, bijzonders aan jezelf cadeau wilt geven, zou ik zeker een gelukshanger voor jezelf laten maken. ⭐

Dankjewel Jan en Marianne voor een uniek sieraad waar er maar één van is.

Liefs, Brigitte

Vorig jaar zag ik prachtige geluksbrengers op Social Media voorbijkomen en zo kwam ik op het Instagram-account van 2B geluksbrengers terecht.

Ik wilde dolgraag een geluksbrenger en nam dan ook contact op met Jan en Marianne. Na het eerste gesprek werd ik alleen maar nog enthousiaster. Degenen die Jan en Marianne kennen zullen dit meteen begrijpen zonder uitleg, maar voor degenen die hun niet kennen en zich afvragen waarom... De liefdevolle intense passie die zij hebben voor het creëren van de geluksbrengers was zo voelbaar in het gesprek. Wat een geweldig leuke en mooie mensen!

Ik kreeg een vragenlijst toegestuurd waar ik al mijn voorkeuren en wensen kenbaar kon maken. Toen ze aan de slag gingen met mijn masterpiece... kreeg ik ook updates over het proces van het creëren ervan. Er was heel veel ruimte voor input. Ik had een paar persoonlijke items opgestuurd maar ik vertrouwde volledig op hun creatieve flow. Dit heeft mij mijn prachtige geluksbrenger gebracht, die boven mijn bank hangt en iedere dag magisch mooi schittert…

Jan en Marianne kwamen de geluksbrenger brengen en zelfs ophangen, een dag waar ik met heel veel enthousiasme naar uitkeek en nu heel warm op terugkijk.

Ik ben ontzettend blij met mijn magisch mooie geluksbrenger ‘I wish upon a star’. En als mijn praktijkruimte is gerealiseerd zou ik graag een geluksbrenger erbij willen voor die ruimte.

Lieve Jan en Marianne, wat jullie creëren is magisch mooi. Jullie gouden, creatieve handen maken meesterwerken! Jullie zijn een dreamteam.

Valerie

Ik had Jan en Marianne gevraagd om een geluksbrenger te maken met persoonlijke spulletjes van ons als gezin. Het resultaat is werkelijk prachtig! Ze hebben precies weten te pakken waar we samen voor staan. Een mooi en persoonlijk eindresultaat, met veel warmte en creativiteit gemaakt!

Amy

De passie die Jan en Marianne hebben voor het creëren van de geluksbrengers is hartverwarmend. Je voelt de energie stromen en zij maken vanuit liefde en gevoel de geluksbrenger precies zoals het voor de persoon bestemd is!

Het is echt een kadootje!

Liefs L.F.

Elke ochtend als ik wakker word, dan hangt hij daar. Het eerste wat ik zie, mijn prachtige geluksbrenger. Hij neemt me mee naar Thailand, m’n jeugd, de zee...

Hij straalt rust uit, veerkracht, creativiteit en plezier. Jan en Marianne verwerkten dit er allemaal in. Met ontzettend veel liefde en precisie.

De dag nadat ze hem hier hadden gebracht en opgehangen, schreef ik dit gedicht:

elke ochtend
rinkel je mij wakker
met schelpen van het strand
geef je mij vleugels
en een vleugje Thailand
ook geef je vertrouwen
met boeddha op z’n kruk
voor mij zit je vol
met sprankeltjes geluk!

Dank voor dit betoverende cadeau! ❤️✨

Liefs, Ilja

Lieve Jan en Marianne,

Alweer een maand hangt jullie geluksbrenger 'The Green Man' in mijn ceremonie-ruimte en er is nog geen dag voorbij gegaan dat ik niet even bij hem heb gezeten.

Jullie prachtige kunstwerk brengt liefde en rust in de ruimte. De gevraagde details in de hanger – zoals bijvoorbeeld mijn geluksgetal 777 en de olifant – zijn met zoveel liefde toegevoegd dat dit met recht een kunstwerk op maat genoemd mag worden.

Wat ben ik dankbaar! Zelf een beetje betoverd door jullie werk. Ik ga nog heel lang genieten van de green man 💚

Dank jullie wel!

Dikke knuffel, Linda