VAN DE EERSTE NAAR ONZE PORTFOLIO...In de zomer van 2019 maakte Marianne haar allereerste dromenvanger: "Ik had gewoon alles in huis, want ik verzamel al mijn leven lang mooie dingen uit de natuur; het allerliefst ben ik dan ook aan het jutten aan de kust. Speurend naar mooie schelpen, prachtige veren, stukjes hout en noem maar op... Al snel voelde deze persoonlijke creatie voor mij als een echte 'geluksbrenger', die dan ook al een hele poos boven het hoofdeinde van mijn bed pronkt. Er zitten ook diverse persoonlijke sieraden van mij in, zoals de parelsnoeren die ik droeg tijdens onze trouwdag..."


"Deze geluksbrenger – met veren, schelpen en edelstenen – maakt mij elke dag weer blij; zowel in de ochtend bij het ontwaken als bij het slapengaan. Of wanneer ik wakker lig in de nacht... Ik mediteer er ook onder en vind de energie in onze bedroom echt héél fijn. Ik kan trouwens ook zó genieten ook van de reflecties op muren en plafond. En van het geluid wat deze ‘bijzondere, soort van droomvanger’ maakt bij een zuchtje wind en / of het aanraken ervan; dit alles voelt voor mij heel relaxed..."

Al met al was dit dan ook dé reden om door te gaan met het creëren van onze geluksbrengers. "Samen met man Jan maken we ze inmiddels dan ook met en ziel; en bovenal met de nodige passie voor anderen... 'We catch your magic...' We delen inmiddels al best veel op Instagram via @2Bgeluksbrengers; ook op onze privé-accounts zijn wij er enthousiast over en weten onze klanten ons tot op de dag van vandaag spontaan te vinden."

Na de creatie van de eerste geluksbrenger had Marianne de smaak flink te pakken... Tijdens de zomervakantie thuis ontstond deze tweede.


Het uitgangspunt was deze mooie houten stok. Opnieuw vol met bijna-alles-uit-de-natuur hangt deze beauty alweer een poos te shinen boven onze bank.

Inmiddels zijn we nog niet eens zo heel lang bezig en tegelijk hebben we samen al zóveel moois gecreëerd...


Hier een foto van de tweede geluksbrenger die Jan, volledig geïnspireerd door Marianne en geraakt tijdens een meditatieve yogasessie, vervolgens maakte. Deze twee dimensionale ‘Merkaba’ 🔯 wordt ook wel een symbool van ‘bewustzijnsverruiming’ genoemd. Deze hangt nu boven Jan's bed.

Inmiddels hebben wij al een flink aantal mensen blij mogen maken met onze creaties. Het creatieproces is elke keer anders en elke keer zijn we weer blij met het eindresultaat.

De missie van 2B geluksbrengers is om vanuit ons hart creaties te maken waar wij blij van worden en anderen te inspireren.

1 ring 1 ring

1 ring met eventueel een centrale 'mini'.

Prijs: vanaf €150

Angels Are Here

Kleine houten stok

Deze geluksbrenger met de naam ‘Angels Are Here’ is gecreëerd onder een stok met een speciale betekenis voor de ontvangster. De stok komt van de natuurbegraafplaats – een bos op een landgoed – waar een voor haar heel dierbaar iemand begraven is.
Er hangen vooral persoonlijke spulletjes in. De naturel basiskleur is aangevuld met kleine elementjes van haar lievelingskleur groen. Met centraal onderin de engel...

Prijs: vanaf €175

Grote houten stok Grote houten stok

Het uitgangspunt voor deze geluksbrenger – in het hier getoonde voorbeeld met twee verschillende geluiden, die door het trekken aan een schelp kunnen worden geactiveerd – wordt gevormd door een stok van hout of door bamboe en kan zowel horizontaal als vertikaal worden gecreëerd.

Prijs: vanaf €200

True Colors 2 ringen en 'podium'

Deze geluksbrenger met de naam 'True Colors' bestaat uit 2 ringen met hier een centrale buddha op een soort 'podium'.

Prijs: vanaf €250

The Green Man Bamboe stok met cirkel

Het uitgangspunt van deze creatie werd gevorm door de groene vorm in het midden – 'The Green Man', de uiteindelijke naam van deze geluksbrenger – die wij kregen aangeleverd door de opdrachtgever.
Alle elementen hangen aan een donkere bamboe stok.
De geluksbrenger hangt – in een ceremonieruimte – enigszins vrij van de muur, wat een mooie schaduwwerking oplevert.

Prijs: vanaf €275

Merkaba Merkaba

Zwevende constructie van bamboe, in de vorm van een 6-hoekige ster.

Prijs: vanaf €300

One day I’ll fly away Vol sieraden

Deze hangende en grote ronde geluksbrenger met de naam ‘One day I’ll fly away’ hangt in een inspitatielocatie in Arnhem...

In deze waardevolle creatie zijn veel sieraden verwerkt, met in het midden een ronddraaiend 'rad' van veren.

Prijs: vanaf €300

Iedere geluksbrenger is anders en maatwerk. Hierbij wordt alles – denk aan het gebruik van materialen en kleuren, afmeting en prijs – vooraf én tijdens het creatieproces zoveel mogelijk afgestemd met de opdrachtgever.

Genoemde vanafprijzen zijn mede afhankelijk van de eigen inbreng van de opdrachtgever en het formaat.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.